Prikaz vseh 12 rezultatov

Akcija!

Kruh

22,90  14,90 

70 receptov za telo in dušo izpod peresa uglednega pekovskega mojstra: od domačih kruhov in mednarodnih klasikov prek sladkih kruhov za zajtrk do prefinjenih posebnih kruhov z dodatki.


RAZPRODANO

Dva požrešna Italijana

24,90 

V knjigi je več kot 100 čudovitih receptov, ki presegajo klišeje in razkrivajo pravo italijansko hrano, kot jo kuhajo pravi Italijani. Tu so vznemirljive kombinacije klasičnih jedi in sestavin, pa tudi druge, v katerih se kažejo spremembe v slogu kuhanja in vplivi, ki so postali del sodobne Italije.


La nona, la cucina, la vita

19,99 
V tej kuharski knjigi je zabeleženih veliko enostavnih, dobrih jedi, ki sem jih spoznala v vsakdanjem življe­nju svoje italijanske družine. Ne manjka pa tudi zah­tevnejših receptov za praznične dni.
Obilo zabave na potovanju k moji noni v Finale Ligure, ki leži na Rivieri di Ponente ob ligurijski obali med Genovo in francosko mejo. E buon appetito!«

Akcija!
RAZPRODANO

Marie Claire Sveže + hitro

19,99  9,99 

Knjiga ponuja kakovost in slog, ki sta sinonim za uspešen izdelek, predstavljen v zanimivi obliki. Sveže + hitro poudarja tesno povezanost med zdravjem, vitalnostjo in izvrstno hrano ter vsebuje več kot 100 odličnih receptov Michele Cranston.


Akcija!

Kuhinjska zelišča

16,90  10,00 

V tej knjigi boste kar najhitreje našli najboljše odgovore na vprašanja, kako uspešno gojiti številne vrste aromatičnih in zdravih kuhinjskih zelišč na domačem vrtu: baziliko, peteršilj, drobnjak, krešo, krebuljico, koriander, koper, majaron, pehtran, šetraj, origano, timijan, rožmarin, sivko, limonsko travo, meliso in še mnoge druge.


Akcija!

Resnično zdravo

26,90  19,90 

V tej navdihujoči knjigi Natasha Corrett in Vicki Edgson natančno pokažeta, kako vam ravnotežje med bazičnimi in kislotvornimi jedmi izboljša prebavo in vas napolni z energijo.


Akcija!

Hrana kot zdravilo

16,90  9,90 

Ta priročnik prinaša številna znanstvena dognanja o tem, kako s pravilno vsakdanjo prehrano lahko omilite nekatere pogoste težave in kar najbolj krepite svoje zdravje.


RAZPRODANO

Testenine

26,90 

Antonio Carluccio testenine ljubi, kuha in jé že osupljivih sedemdeset let. Ta čudovita nova knjiga združuje njegovo neponovljivo znanje z navdušenjem za ustvarjanje novih receptov.


Akcija!

Velika kuharska knjiga za otroke

19,95  14,90 

Prebivalci Bučišča radi kuhajo, pečejo in jedo! Od spomladanske solate z zelišči prek osvežilnega lasija poleti in hrustljave pice jeseni do dišečih pečenih jabolk, ko je zunaj res mrzlo. Nina, Oskar, Niko in vsi drugi meščani so poskrbeli za nekaj slastnega za vse letne čase.


Principi kuhanja

24,99 

NI VESELJA DO KUHANJA? Morda ta hip res še ne – vendar ti ta knjiga lahko spremeni življenje! Kako gratinirati krompir, kako spražiti cesarski praženec, skuhati zelenjavni kari … prebereš in začneš – in končno kuhaš samostojno!