Prikaz vseh 14 rezultatov

RAZPRODANO

V čipke ujeta svetloba

25,00 

Pri Založbi Narava je izšla čudovita knjiga V ČIPKE UJETA SVETLOBA / LIGHT CAPTURED IN THE LACE s 50 čipkastimi lučkami, ki jih izdelate iz pecljatega kozarca za vino, čajne lučke, ščitnika iz pavs papirja in čipkastega senčnika. V njej je objavljenih 50 vzorcev za čipkaste senčnike v različnih klekljarskih tehnikah. Knjiga je v slovenskem in angleškem jeziku.


Akcija!
RAZPRODANO

Glej, jih zvezde! 2013

17,99  8,99 

Vse to vas s 120 čudovitimi ilustracijami, fotografskimi prikazi, nebesnimi kartami in spletnimi povezavami čaka v knjigi GLEJ JIH, ZVEZDE za leto 2013!


222 vaj za popoln spomin

9,90 

Zdaj pa je konec s pozabljivostjo! V tej knjigi smo za vas pripravili 222 vaj, s katerimi bodo vaši možgani prišli v vrhunsko formo. Vaje so preproste, zato lahko svojo sposobnost pomnjenja izboljšujete kjer koli in kadar koli – doma ali na poti. Izboljšanje boste opazili nemudoma – v spominu boste ohranili imena oseb, nakupovalne sezname, pomembna dejstva in številke, zato se ta vadba nedvomno izplača.


Formula či

14,90 
V tej knjižici gospod Fu, starejši možakar, ki ima le malo premoženja, zato pa premore toliko več humorja, modrosti in ubranosti, pripoveduje o petih kitajskih skrivnostih notranjega zadovoljstva.

Akcija!

Zdravilna kozmetika iz narave

24,90  19,90 

»Zelena« kozmetika se je uveljavila, četudi oglaševani pridevnik »bio« pri marsikaterem izdelku ne prinaša tistega, kar obljublja. Prav ljudje z občutljivo kožo, alergijami in nevrodermitisom potrebujejo kakovostno in zajamčeno naravno nego.


RAZPRODANO

Plezanje po kraškem robu

20,00 

Najbolj popoln, pisan, informativen, zabaven, pangalaktičen vodnik po kraškem robu. Zbirateljska edicija.

 

The most complete, colorful, informative, fun, pangalactic topo for the karst edge. Collector‘s edition.


Akcija!

Nega bolnika na domu

29,90  14,90 

Knjiga »Nega bolnika na domu« bo dobrodošel pripomoček za vse, ki ste se odločili negovati bolnika na domu, sami ali pa s pomočjo negovalca. A kljub veliki želji, da bi pomagali svojim ljubljenim, ste se znašli pred velikim izzivom. Knjigo poleg praktičnih nasvetov odlikuje tudi skrb za ohranjanje spoštovanja in človeškega dostojanstva bolnika.


Akcija!

Otroške bolezni

19,90  9,90 

Zagotovo to poznate: otrok dobi nenadno vročino, boli ga trebušček ali pa zaradi dražečega kašlja ne more zaspati. Je nedelja zvečer – kaj storiti? Pričujoči, velikokrat preverjeni svetovalec, ki ga je napisala izkušena otroška zdravnica in mati, ponuja koristne nasvete in pomoč pri najpogostejših obolenjih otrok do 12. leta.