Prikaz vseh 4 rezultatov

Akcija!
RAZPRODANO

Naravoslovni fotograf leta

15,00  12,00 

V knjigi je prikazana resnično izjemna zbirka fotografij narave, ki jo sestavlja 90 zmagovalnih in pohvaljenih posnetkov s tekmovanja za naravoslovnega fotografa leta, ki je najbolj prestižen dogodek te vrste na svetu. Te presenetljive slike so izbrane izmed več kot 18.500 prispelih fotografij.


Akcija!

Svetloba na zmelji

30,00  15,00 

Tekmovanje Naravoslovni fotograf leta organizirata BBC Wildlife Magazin in londonski Naravoslovni muzej. Je najstarejša in najprestižnejša prireditev te vrste na svetu. Udeležujejo se je najuglednejša imena naravoslovne fotografije.


Akcija!

Nepozabni kraji sveta

20,00  10,00 

Ker imamo v lasti zgolj eno samo življenje, je prav, da ga izkoristimo tudi tako, da si ogledamo kar največ našega lepega sveta. Želimo si videti starodavne spomenike, nenavadne pokrajine, ogroženo divjino, tuje kulture, arhitekturo in umetnost. “Nepozabni kraji” nam bodo pomagali poiskati take cilje in taka doživetja.


Akcija!

Kar na Karnijce

28,90  19,90 

Čudovita knjiga, ki je obenem gorski in turnosmučarski vodnik ter fotomonografija, predstavlja vse gore v tej gorski skupini na podlagi osebnih izkušenj in doživetij avtorja, ki že vrsto let raziskuje Karnijce v vseh letnih časih.