Akcija!

Marie Claire Sveže + lahko

Original price was: 19,99 €.Current price is: 14,90 €.

Več kot 100 hitrih in čudovito okusnih idej za jedi, s katerimi boste razvajali čutila, si poživili telo in vsak obed spremenili v praznik.


Kategorija: Šifra: 10242

Opis

Avtor: Michele Cranston
Prevajalec: Katja Jenčič
Število strani: 256
Vezava: Integralna vezava
Format: 200 x 245 mm
Leto izdaje: 2013

Preprosta hrana za sproščeno obedovanje

Od prigrizkov in juh do sproščenih kosil, večerij ter sladic, ob katerih se cedijo sline.

Knjiga vam ponuja ideje za okusne jutranje zalogaje, prigrizke in juhe, zenovsko navdahnjene rezance in enolončnice, svežo zelenjavo z vrta, pomake, aromatično morsko hrano, krepke jedi, ki dišijo po zemlji in nas grejejo pozimi, ter slastne prigrizke. Avtorica ni pozabila niti na očarljive popoldanske čajanke s piškoti, poprašenimi s sladkorjem, torte bogatih okusov in poletne posladke; pa staromodne prte, obložene s sladkarijami, ki kar pokajo od vonjev in okusov po agrumih, cvetlicah in vanilji.

Slavimo sezonske sestavine, eksotične okuse in dobro družbo z marie claire sveže + lahko, novo knjigo v priljubljeni zbirki kuharskih knjig. Avtorica, kuharska mojstrica in stilistka Michele Cranston, je zapisala več kot 100 receptov za sproščene dni ob dobri hrani, ki čudovito odražajo lahek, svež in zdrav življenjski slog znamke marie claire.

Več kot 100 hitrih in čudovito okusnih idej za jedi, s katerimi boste razvajali čutila, si poživili telo in vsak obed spremenili v praznik.