Akcija!

Glej jih, zvezde 2014

8,99 

Edina knjiga v slovenščini, ki vam bo nazorno pokazala zvezdnato nebo in njegove lepote v letu 2014!


Ni na zalogi

Kategoriji: , Šifra: 10253

Opis

Avtor: Guillaume Cannat
Prevajalec: Ludvik Jevšenak
Število strani: 146
Vezava: Mehka vezava
Format: 235 x 165 mm
Leto izdaje: 2013

Edina knjiga v slovenščini, ki vam bo nazorno pokazala zvezdnato nebo in njegove lepote v letu 2014!

Predstavila vam bo najlepše prizore na nebu v letu 2014, ki jih boste lahko opazovali s prostimi očmi in brez vnaprejšnjega znanja astronomije. Vse, kar potrebujete, sta ta knjiga z navodili in odprto srce.

Letošnja že sedma slovenska izdaja te knjige vam odpira vrata v globine vesolja, kot jih je mogoče doživeti brez velike tehnike in kot jih je človeštvo doživljalo večino svojega obstoja. Omogoča vam, da stika z nebom ne boste izgubili, da boste začutili, kako ste njegov del. K temu veliko prispevajo tudi avtorjeve fotografije, ki kažejo ne le njegovo strokovno, ampak tudi umetniško moč.

Knjiga opisuje več kot sedemdeset opazovanj planetov, Lune, Sonca in celo morebitnega kometa, ki jih boste lahko opravili skozi leto. Vsako je podrobno prikazano z nasveti za opazovanje in navodili, kako se nanj pripraviti. Če vas bo knjiga spodbudila, da boste pogosteje dvignili pogled v nebo, da boste redneje opazovali Luno in planete ter ozvezdja z njihovimi zvezdami, bo svoj cilj dosegla.

Vse to vas s 120 čudovitimi ilustracijami, fotografskimi prikazi, nebesnimi kartami in spletnimi povezavami čaka v knjigi GLEJ JIH, ZVEZDE za leto 2014!