Moje prvo zeleno berilo (Kopija)

14,90 

ZELENO BERILO je posebna knjiga, ki je v celoti povezana z rastlinami, zelišči, naravo in s črkami naše abecede.
Namenjena je malim in velikim otrokom ter tistim, ki so otroci po srcu. Knjiga ponuja učenje črk abecede ob spoznavanju rastlinskega sveta in možnost, da postanemo pismeni za življenje.


Kategorija: Šifra: 10344

Opis

Avtor: Kata Laštro
Ilustrator: Katja Talajić
Število strani: 40
Vezava: Mehka vezava
Format: 210 x 250 mm
Leto izdaje: 2019

 

Berila, čitanke, bukvarji, abecedariji, abecednice, začetnice so najbolj brane in najpogosteje natisnjene knjige na svetu. Berejo jih ljudje na vseh celinah na Zemlji. Ob njih se otroci, pa tudi odrasli, učijo prvih pojmov, povečini povzeti h iz materialnega sveta. So posebne začetnice, ki imajo možnost, da postanejo in ostanejo v spominu vsakogar med nami, kot nekaj najlepšega, kar se nam zgodi.
Vsaka takšna knjiga je zgodba zase. Enkratna in neponovljiva. Zgodba, ki vpliva na vsakega posameznika posebej in tudi na družbo.
Ob branju teh knjig bralci vstopajo v območje pismenosti . Korak za korakom. Biti pismen pomeni biti funkcionalen v tem materialnem svetu in biti bogat, na prav poseben način. Abeceda je po vsem svetu uveljavljen način za enostavno obvladovanje funkcionalne pismenosti. Črka A je v večini teh knjig v povezavi z avtom, črka B z balonom, črka C s copatom ali s kakšno drugo uporabno stvarjo.