Akcija!

Kateri ptič je to?

Original price was: 24,50 €.Current price is: 19,90 €.

V tem vodniku, bogatem s fotografijami, so zbrane najpomembnejše evropske ptičje vrste – ptiči selivci, preletne vrste in zimski gosti. Na več kot 1400 izvrstnih fotografijah najboljših fotografov niso upodobljeni le vpadljivi samci v svatovskem perju, marveč tudi neopazne samice ter ptiči v zimskem in mladem perju.

Ni na zalogi

Kategoriji: , Šifra: 10158

Opis

Avtor: Detlef Singer
Prevajalec: Tadeja Kern, Janez Gregori
Število strani: 430
Vezava: Mehka vezava z zavihki
Format: 135 x 195 mm
Leto izdaje: 2004

 

V tem vodniku, bogatem s fotografijami, so zbrane najpomembnejše evropske ptičje vrste – ptiči selivci, preletne vrste in zimski gosti. Na več kot 1400 izvrstnih fotografijah najboljših fotografov niso upodobljeni le vpadljivi samci v svatovskem perju, marveč tudi neopazne samice ter ptiči v zimskem in mladem perju. V preglednem besedilu so zbrane informacije o posameznih značilnostih, oglašanju in načinu življenja vsake ptičje vrste. Nov način za lažje določanje ptičev je ključ na platnicah, kjer najdete značilnosti in načine vedenja, ki jih opazovalec najpogosteje zazna kot prve.

V tej knjigi boste našli:
  • vse pomembne evropske ptičje vrste
  • 198 barvnih tabel z evropskimi ptičjimi vrstami in njihovim pogosto zelo raznovrstnim perjem in zanimivim načinom obnašanja
  • hitri ključ za določanje ob prvem srečanju s ptičem
  • ključ o družini z značilnostmi določenih skupin
  • obširna besedila z najnovejšimi podatki
  • več kot 400 barvnih zemljevidov razširjenosti

Knjiga Kateri ptič je to? je res idealna knjiga za začetnike.