Akcija!

Kar na Karnijce

Original price was: 28,90 €.Current price is: 19,90 €.

Čudovita knjiga, ki je obenem gorski in turnosmučarski vodnik ter fotomonografija, predstavlja vse gore v tej gorski skupini na podlagi osebnih izkušenj in doživetij avtorja, ki že vrsto let raziskuje Karnijce v vseh letnih časih.


Kategorija: Šifra: 10225

Opis

Avtor: Vid Pogačnik
Število strani: 200
Vezava: Trda vezava
Format: 210 x 235 mm
Leto izdaje: 2011

Čudovita knjiga, ki je obenem gorski in turnosmučarski vodnik ter fotomonografija, predstavlja vse gore v tej gorski skupini na podlagi osebnih izkušenj in doživetij avtorja, ki že vrsto let raziskuje Karnijce v vseh letnih časih. Namenjena je pohodnikom in zahtevnejšim gornikom, turnim smučarjem, gorskim kolesarjem in vsem drugim ljubiteljem narave – ene bo spremljala na njihovih poteh po tem zanimivem pogorju, drugi pa bodo v lepotah Karnijcev uživali kar doma ob listanju knjige.

»Možje naredijo knjige in knjige naredijo može, pravi stari latinski pregovor. To velja še posebno takrat, ko izide knjiga pretanjenega ljubitelja gorskega sveta, ki lepote gora vpija z vsemi čuti in jih z žlahtnim umom posreduje drugim, da jih prijazno in nevsiljivo povabi, naj doživijo nekaj podobnega.« (Iz spremne besede Andreja Mašere)